Clarvăzătoarea care a prezis pandemia de Covid-19

O clarvăzătoare a prezis, acum câțiva ani, epidemia de Coronavirus din 2020.

Datorită previziunii ei, cartea ei ”End of days” se vinde foarte bine, anul acesta, pe Amazon.

  • In 2008, clarvăzătoarea Sylvia Browne a publicat ”End of days”. Cartea previziona câteva fenomene ca, de exemplu, o molimă modială care se va răspândi pe glob în 2020.
  • Browne a murit in 2013. Cartea ei este, acum, pe locul 2 în clasamentul vânzărilor de non-ficțiune al Amazon
  • Unii consideră că Browne a fost sursa de inspirație pentru romanul ”The eyes of darkness”. Acesta a apărut în urmă cu aproape treizeci de ani și vorbește despre un virus ucigaș.
  • Pandemia de coronavirus s-a răspândit în 2020, în toată lumea, așa cum a prezis Sylvia Browne.
Autodeclarată clarvăzătoare, Sylvia Browne a scris în cartea ei că o boală respiratorie severă se va răspândi pe glob, în 2020.

Odată cu împlinirea profeției, mulți caută să cumpere cartea , apărută în 2008. Titlul cărții este ”End of Days: predicții și profeții despre sfârșitul lumii”.

In jurul anului 2020, o boală gravă asemănătoare cu pneumonia se va răspândi pe glob și va ataca plămânii și bronhiile, fără a răspunde la niciun tratament cunoscut”, a scris Browne.

”De necrezut va fi faptul că boala va dispărea, la fel de repede cum va și apărea, va ataca din nou, zece ani mai târziu și apoi va dispărea complet”:

Browne, care se considera medium cu calități premonitorii, a murit în 2013. Kim Kardashian a publicat pe pagina ei de facebook acest fragment din cartea Sylviei Browne.

Postarea de pe twitter a făcut ca volumul ”End of Days” să ajungă pe locul 2 pe Amazon, la vânzările de carte.

În timpul vieții, Browne a apărut la mai multe show-uri de televiziune, printre care și cel ale lui Larry King sau Montel Williams. Unele dintre predicțiile ei, în special cele referitoare la copiii dispăruți, s-au dovedit a fi false. Publicul a acuzat-o că prin ele, aduce mai multă durere familiilor.

Ea a prezis incorect și vârsta la care va muri, spunând că va fi 88 ani. Browne a murit, de fapt, la 77 ani.

Unii spun că previziunile ei despre boala din 2020 ar fi fost inspirația pentru romanul apărut in 1981, al lui Dean Kuntz-The eyes of darkness.

Romanul prezintă inventarea unei arme biologice dezvoltată în orașul chinez Wuhan.

Se știe că adevăratul Coronavirus a apărut chiar în orașul Wuhan.

Alții spun că această boală prevestește a doua venire pe Pământ a lui Isus.
Ei fac referire la versetul 7:13-15. Ei asociază invazia lăcustelor din Africa de Est, cu incendiile de pădure din Australia și cu COVID-19.

Acest verset spune, conform traducerii Bibliei :

Când am să închid cerurile și n-o să mai fie ploaie, când voi spune lăcustelor să devoreze pământul și voi trimite o boală printre oameni, dacă ei, cei care cunosc numele meu, vor fi umili, se vor ruga și mă vor căuta, renunțând la căile lor întortocheate, eu voi auzi. Le voi ierta păcatele și voi vindeca pământul.

Pe de altă parte, unii preoți spun că însuși Iisus a spus, conform aceleiași Biblii, în Matei 24:36, „doar Tatăl știe când va veni sfârșitul lumii.”

About Post Author

Optimized by Optimole