Sunete pentru chakra gâtului

Un material audio folositor pentru stimularea lui vishuddha chakra sau chakra gâtului. Situată la nivelul glandei tiroide, vishuddha chakra este responsabilă (printre altele) cu menţinerea unui sistem imunitar optim.
Sfaturi legate de utilizarea materialului: vă aşezaţi pe un scaun, cu spatele drept şi cu capul în prelungirea coloanei vertebrale, sau pe spate, cu picioarele uşor depărtate şi cu palmele orientate în sus. Porniţi materialul audio şi concentraţi-vă în zona glandei tiroide, căutând ca printr-un proces de rezonanţă sonoră, să simţiţi vibraţii fine în această zonă (la nivelul gâtului), semn că vishuddha chakra se activează. Concomitent, căutaţi să mentalizaţi faptul că aceste sunete vă ajută să vă feriţi de virusuri sau să vă vindecaţi rapid în caz că sunteţi bolnavi.

Semnificația cuvântului Vishuddha

În sanscrită semnificația cuvântul vishuddha este”purificare”.

Poziționare fizică: Baza gâtului.

Caracteristicile generale chakra

De la acest centru (inclusiv) in sus nu mai exista caracteristici negative legate de activarea in exces (in acest caz vorbim de profunzime), de la aceasta chakra se trece la conștiința unificării cu Creația (Universul sau Maya). Chakra are 16 nadi-uri (canale energetice) si ne pune in legătură cu energiile subtile ale eterului.Este chakra nectarului divin, unde binele si răul, nectarul sau otrava sunt toate unite in experiența Gratiei. Este chakra conștiinței pure. De asemenea este și centrul vorbirii.

Corespondențe generale esențiale

Simt/Organ de simt: Auzul/Urechea

Organ de acțiune: Corzile Vocale

Element: Eter

Animal reprezentativ: Elefant alb

Forma reprezentativa: Elipsa

Sunetul reprezentativ: Sol

Vocala: E

Planeta: Pluton

Element chimic: Plutoniu

Direcție cardinala: Centru

About Post Author

Optimized by Optimole