CHAKRELE

Cele șapte chakre și influențele lor asupra stării persoanei


Chakra rădăcinii influențează cariera și modul de a gândi în legătură cu banii.
Locație: baza coloanei vertebrale
Influențează cariera, banii și simțul apartenenței.
Energia: pământul, concentrarea, centrarea.
Dacă este puternică, aduce mulțumire în legătură cu cariera și simțul recompensei.
Toată lumea te invidiază pentru abilitatea de a produce și a investi banii. Ai întotdeauna mai mult decât îți trebuie pentru a merge în vacanță și pentru a cumpăra ce-ți dorești, fără a te simți vinovat. Te simți mereu dorit și iubit de prieteni și de familie și te simți bine atunci când te privești în oglindă, atât psihic cât și emoțional.
Când chakra este slăbită sau închisă ești prins într-o carieră nemulțumitoare și care nu îți răsplătește eforturile și nu ai niciodată destul, ceea ce te face să fii îngrijorat și cu datorii. Cheltuirea banilor este o experiență dură pentru tine fiindcă ai impresia că nu îți administrezi bine bugetul. Suferi de tulburări de greutate care te fac să te simți fără valoare și inconfortabil în propria ta piele.Chakra sacrală influențează sexualitatea.
Locație: abdomenul inferior.
Dacă chakra este puternică, vezi sexul într-o lumină pozitivă, glorios, aducând plăcere și sănătate. Te bucuri de partide de sex frecvente și care durează, alături de partenerul tău. Orgasmele sunt aducătoare de extaz și ajungeți la el, de obicei, în același moment. Vă faceți timp pentru sex de câteva ori pe săptămână, chiar dacă sunteți căsătoriți sau stați împreună de multă vreme. Atrageți mereu parteneri compatibili care vă fac să vă simțiți bucuroși și buni.
Dacă chakra este închisă sau slăbită, sexul vă face să vă simțiți vinovat și vă produce durere. Aveți rareori atracție către sex și ejacularea precoce sau întârziată apar frecvent. Vă străduiți să vă simțiți sexy și uneori vă întrebați cum de vă poate dori cineva. Partenerii pe care vi-i alegeți sunt adesea nepotriviți și vă întrebați dacă îl veți găsi vreodată pe acela potrivit.Chakra Puterii Personale influențează respectul de sine.
Locație: deasupra buricului
Influențează puterea personală și capacitatea de a transmite.
Energii: focul, energizarea, încărcarea, transferul de energie.
Dacă chakra este puternică, sunteți admirat pentru încredere și respectul de sine, în carieră și în viață. Nu vă e teamă să vă exprimați punctul de vedere și îi încurajați pe cei din jur să facă la fel. Familia, colegii și comunitatea vă văd ca pe un individ carismatic, determinat să-și folosească această carismă și puterea de a face lumea mai bună.
Dacă această chakră este slabă sau închisă, aveți probleme cu stima de sine și sentimentul că nu aveți valoare. Vă puneți sub semnul întrebării deciziile importante cum ar fi să vă mutați într-un alt oraș, să vă schimbați cariera , să vă căsătoriți sau să aveți copii. Vă simțiți ca o victimă și fără putere în fața unor anume circumstanțe sau a dorințelor altor persoane. Suferiți adesea de dureri de stomac sau de anxietate în zona stomacului.Chakra inimii influențează relațiile.

Locație: centrul pieptului.

Este chakra iubirii, a relațiilor și a acceptării de sine.

Energii: apa, calmează, înduioșează, relaxează.

Când chakra inimii este puternică, vă bucurați de relații confortabile, pline de iubire și empatie acasă, la lucru și în comunitate. Vă întâlniți cu membrii familiei. Prietenii vă consideră de încredere. La lucru sunteți o persoană cu care oamenii vor să stea de vorbă. Simțiți un sentiment de recunoștință pentru cât de minunată este lumea și compasiune pentru toți cei din jur.
Dacă această chakră este închisă sau blocată vă sabotați relațiile cu lipsa de încredere, mânia și sentimentul că vă veți pierde independența dacă vă bazați prea mult pe ceilalți. Vă luptați cu relațiile stabile, vă certați des și aveți neînțelegeri cu persoanele dragi, sunteți mereu în gardă să nu fiți rănit de cineva.Chakra gâtului influențează expresivitatea.
Locație: gât.
Este chakra vocii voastre adevărate.
Energii : apă, calmă, liniștitoare, relaxantă.
Dacă este puternică, vă oferă capacitatea de a vă exprima gândurile, ideile și emoțiile către cei din jur. Sunteți admirat pentru voință și capacitatea de a comunica și de puterea de a spune adevărul, chiar dacă acesta nu este confortabil tuturor. Cariera și viața personală sunt bogate, în consecință.
Dacă chakra este închisă sau blocată, simțiți că nimănui nu-i pasă de părerea voastră și că nu aveți nimic valoros de spus. Sunteți privit ca o persoană tăcută în cercul profesional și social și urmați de obicei opiniile altora. Suferiți adesea de răgușeală.Chakra intuitivă influențează intuiția.

Locația: centrul frunții.
Această chakră este compasul interior.
Energii: aer, meditativă, intuitivă, promovează gândirea.

Dacă este puternică, sunteți capabil să luați decizii intuitive corecte și să evaluați cariera, familia și intențiile altor persoane. Știți adesea lucruri fără să înțelegeți de unde și aveți un simț al direcției și claritate în orice faceți.
Aveți o imagine vie asupra scopului vieții și oamenii se bazează pe voi pentru ghidaj și sfaturi.
Dacă chakra este blocată vă simțiți slab atunci când trebuie să luați decizii și să judecați. Sunteți indecis, neclar și nu aveți încredere în deciziile pe care le luați, fiindcă aveți impresia că le-ați mai făcut. Vă simțiți pierdut spiritual și adevăratele scopuri nu vă sunt clare. Adesea aveți dureri de cap și simțiți tensiune în zona frunții.
Chakra coronară influențează conexiunea cu sursa.
Locație: vârful capului.
Este chakra conștiinței divine.
Energii: aer, meditativă, intuția, promovează gândirea.
Dacă chakra este puternică, vă simțiți continuu conectat la sursa divină, fie Dumnezeu, Conștiința Universală sau Sinele Superior. În fiecare zi vă amintiți că sunteți supravegheat, simțiți o imensă recunoștință pentru iubirea universală și pentru aprecierea celor din jur. Ceilalți vă descriu ca fiind sclipitor.
Dacă chakra este slăbită sau închisă nu simțiți nicio conexiune cu sursa și vă simțiți mereu singur. Vă simțiți nedemn de ajutorul spiritual și chiar nervos fiindcă Dumnezeu v-a părăsit. Suferiți adesea de migrene și de tensiuni în zona capului.

About Post Author

Optimized by Optimole